23 Nisan 2010 Cuma

Kenan bile arıyor


Geçen gün özel numaradan biri aradı, açtım. Bariton bir erkek sesi merhaba dedi.
Bende refleks olarak, usulca sokulmadan merhaba dedim. ARkasından "ben, kenan imirzalıoğlu diyip, saydırmaya başlayınca ses kaydı olduğunu anlamam yaklaşık 0.1 sn sürdü. Pepsi'nin yeni reklamları için Turkcell işbirliği ile arayıp ön bilgilendirme yaptıklarını söyledi. Fakat tam dinlemeden kapadım. Tv de yayınlanacak bir reklam için ne diye arayıp haber verirler bilmem.

Düşündüm de, kenan efendi gerçekten arayıp tek tek konuşsaydı, herkesi pepsi almaya ikna etseydi falan.. Sanırım tüm hayatı bunu yapmakla geçerdi. Turkcell'in 35 milyondan fazla abonesi var diye biliyorum :D.. Millet alışkanlıklarından kolay vazgeçemiyor. Sonuçta piyasada genel olarak bakıldığında en pahalı hizmeti veren firma'da o.. Pepsiyle bir sorunum yok, bi ara coca cola'yı bırakıp sürekli pepsi içmiştim. Artık kola içmeyi tamamen bıraktım. Daha doğrusu sade kola içmemeye çalışıyorum. Sadece zararı olan bir ürün. Sigaradan farklı kilo aldırması ve sigara kadar zarar vermemesi.

Diğer bir konuda geçenlerde cep telefonuma gelen bir mesajda pepsi aracılığı ile turkcell'den kontör kazandığımdı. Müşteri temsilcisi abuzitttin ıtırbaşı(salladım bu aı) sizi arayacak yazıyordu. Gel gelelim , aradı ve bilgilerimi almaya çalıştı. Resmen banka sorgulamasına soktu. Ben baştan bir kalpazanlık olduğunu anladığım için bilgi vermedim. Kredi kartı bilgilerimi hangi hakla ister tanımadığım bir insan?
Kapattım ve savcılığa vermek üzere bir yazı hazırlamayı düşündüm. Komik olan nokta ise arayan numarayı çevirdiğimde öküz gibi bi sesin bana -ALAAOĞ-PEPSİ demesiydi.

Vay anasını ya. İnsanlar ne tilkilikler yapmaya başlamış. Aynı şekilde. Kontorkazan.com diye bir msj geldi. Müşteri temsilcisi Elif hoşafbaşı aradı bu kez. Aynı hesap..

Numarayı not etmiştim zaten size olursa da anlayacaksınızdır. Aranızda bilmeden dalgınlıkla hataya düşenler olmasın . Ve numarayı kesinlikle savcılığa verin.. Telefonlarını açarsanızda tehditlerinizi esirgemeyin..

2 yorum:

Chilek dedi ki...

:)))yahu beni Kenan İmirzalıoğlu'na arattırmış gibi yaptılar.Daha neler göreceğiz bakalım.

KaanUlgen dedi ki...

Senin ki de ilginçmiş. :)